SPS Resimat EC

Nieuw in het assortiment: SPS Resimat EC

resmec

Optimaal reinigbare, extra matte muurverf op basis van een speciale bindmiddelcombinatie. De droge verflaag heeft een afparelend effect voor verminderde vuilaanhang en is blijvend mat na reinigen. Uitermate geschikt voor toepassing op wanden in openbare gebouwen en vuilgevoelige ruimtes zoals keukens, badkamers en entree- hallen. Voor binnen.

De optimale reinigbaarheid wordt na ca. 1 maand bereikt. Het is dan mogelijk te reinigen met schoon lauwwarm water, een neutraal schoonmaakmiddel en spons of niet schurende/pluizende zachte doek. Er is dus geen speciale cleaner nodig.

  • Niet opglanzend: blijft mat na reiniging
  • Optimaal reinigbaar
  • Extra mat
  • Afparelend
  • Goed dekkend
  • Schrobvast, Klasse 1
  • De Jonge Coatings © 2016