Brantho-Korrux 3 in 1

Nieuw in het assortiment: Brantho-Korrux 3 in 1

branthokorrux

Brantho-Korrux 3 in 1 is een zijdeglanzende, 1-K coating met zeer goede hechting en elasticiteit. Laag oplosmiddelgehalte; aktief roestwerend; zeer goede dekking; universeel te gebruiken als primer en/of deklaag. Hoge bestendigheid, “levensmiddelkeur”; geschikt voor bijna alle ondergronden; goede vulling; goede kanten dekking en snelle aandroging. Voldoet aan DIN 55928 en DIN EN ISO 12944.

Toepassingsgebied:
Bescherming tegen corrosie voor o.a. constructies, bedrijfsvoertuigen en machines van o.a. staal, RVS, aluminium, zink, Non-Ferro-metalen en harde kunststoffen in landelijke, stedelijke, industriële en maritieme omgeving. Voor nieuwbouw en onderhoud zowel grond- als deklaag.

Als grondlaag voor alle 1-K deklagen en de meeste 2-K deklagen. Ideaal voor objecten die uit meerdere soorten ondergronden bestaan. Als vervanger voor giftige loodmenie (DB keur); als vervanger voor milieuschadelijke chloorrubber-coatings (IKS keur); deels als vervanger voor schadelijke epoxy coatings en acrylcoatings en als hoogwaardige vervanger van alkydharsverven.

Wordt gebruikt voor o.a. bouwmaterieel, damwandbeplating, containers, hekwerken, hoogspanningsmasten, vrachtwagenchassis, machines, bruggen, stations, overkappingen, kranen, schepen, lichtmasten, opslagtanks en koudetechnische installaties als grond-, tussen- en eindlaag.

De Jonge Coatings © 2016