Nieuw concept voor schilders: Partners in Paint

De Jonge Coatings introduceert samen met 6 andere onafhankelijke verfgroothandels een nieuw concept: Partners in Paint. Een initiatief waarmee wij schilders helpen het ondernemen makkelijker te maken. Met Partners in Paint regelen we alles wat u als schilder nodig heeft om uw werk goed en eenvoudig te kunnen doen.

Als lid profiteert u van de volgende voordelen:

Korting op bedrijfskleding, spandoeken en drukwerk.
Realisering van een eigen website voor relatief lage kosten
Voordelige verzekeringen voor o.a. AOV-pakket en ZZP-pakket
Microkredietoplossingen tegen aantrekkelijke tarieven
Extra voordelig gebruik van boekhoudsoftware
Bedrijfswagens leasen tegen een lage prijs
En nog veel meer!

Bespaar tijd
Met Partners in Paint bespaart u tijd op de randzaken waar u zich als zelfstandig schilder vaak mee bezig moet houden. Zo bent u in staat om te focussen op dat waar het om gaat: hoogwaardig schilderwerk afleveren bij uw klant.

Word lid van Partners in Paint
Lidmaatschap van Partners in Paint kost € 150,- per jaar. Als u zich nu inschrijft, ontvangt u een introductiepakket ter waarde van € 300,-. U verdient dus meteen uw inschrijfgeld voor de eerste twee jaar terug.

Wilt u meer weten over dit programma of wilt u zich direct inschrijven voor Partners in Paint? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger. Ook als u momenteel bent aangesloten bij een ander initiatief, hebben wij een aantrekkelijke aanbieding voor u.

De Jonge Coatings © 2016