Over ons

Wie zijn wij?
profiel06De Jonge Coatings B.V., met vestigingen in Wijchen, Elst en Oss, is leverancier van professionele verven voor het schildersbedrijf en de industrie. Sinds haar oprichting in 1993 heeft De Jonge Coatings B.V. zich ontwikkeld tot een leverancier die een vertrouwde plaats heeft ingenomen bij opdrachtgevers en schildersbedrijven in de regio Gelderland, Brabant en Noord-Limburg. Gesteund door een duurzaam merkenbeleid leveren wij een hoogwaardig verf en non-paint assortiment voor de professionele markt.

Assortiment
profiel05De Jonge Coatings B.V. is leverancier van onder meer:
Trimetal (Akzo Nobel)
Mathys – Rust-Oleum (dak, gevel, staal en vloercoatings)
Sikkens producten voor de timmerindustrie (Akzo Nobel)
Remmers Bouwchemie
Arte en Intervos behang en wandbekleding
Herbol (Akzo Nobel)
Copagro (inkoopgroep gezamenlijke verfgroothandelaren)
Graco spuitapparatuur
Altrex (steigers, ladders en trappen)
Meer over ons assortiment kunt u hier vinden.

Diensten
profiel02Naast verkoop en distributie verzorgen wij tevens alle technische faciliteiten van genoemde merken. Hiertoe onderhouden wij een on-line verbinding met de betreffende fabrikanten, waardoor het uitbrengen van advies, projectrapportages en technische informatie, uiterst snel en efficiƫnt kunnen worden uitgevoerd. Service en vakkennis bieden wij ook vanuit ons kleurencentrum. Met computergestuurde kleurenmengmachines kunnen er direct meer dan 60.000 kleuren worden gemaakt. Tot slot spreekt het voor zich dat ook het samenstellen van een kleuradvies tot onze mogelijkheden behoort.

Bezorgservice
Dagelijkse bezorgservice
Goederen besteld voor 8.00 uur, worden dagelijks nog diezelfde morgen in de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant geleverd. Dezelfde service bieden wij ook aan onze afnemers in de Betuwe en Maas en Waal. Hiervoor geldt dat goederen die worden besteld voor 10.30 uur dezelfde middag worden geleverd.

Stadsservice
Uiterst praktisch voor onze afnemers in de stad Nijmegen, is onze stadservice. Goederen besteld voor 10.30 uur, worden tussen 12.30 uur en 15.30 uur op het door de klant aangegeven adres afgeleverd.

24 uurs afhaalservice
Bestelling kunnen in Wijchen en Oss 24 uur per dag worden afgehaald. Na sluitingstijd kan men door middel van een toegangscode de bestelling op elk gewenst tijdstip afhalen.

De Jonge Coatings © 2016